Gulášovka

Jak kdo má rád, hustější nebo řidší. Gulášovka plná bylinek a koření.


4.618x
60 min
5×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a na oleji usmažíme do lehkého zrůžovění. Přidáme mleté maso (napůl hovězí a vepřové) a na mírném plameni za stálého míchání opékáme, až maso lehounce zrůžoví a kousky masa se oddělují od sebe. Přidám kmín, sůl, pepř, nastrouhaný česnek a mletou sladkou papriku. Ihned zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou asi 30 minut.

Poté přidáme brambory nakrájené na malé kostičky a vaříme dalších 10 minut. Zahustíme instantní jíškou.

Před odstavením přidáme do gulášovky rozemnutou majoránku.

Recept je asi na 3 porce gulášovky.
user-icon

autor JanaB


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gulášovka

Zpět na recept