Čínská kuchyně se proslavila svou chutností, rozmanitostí a pánví wok, ve které leze připravit snad všechno. Třeba i tradiční českou gulášovku.
2 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
250 g | brambory |
1 l | voda |
2 ks | rajče |
1 ks | velká cibule |
2 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | paprika mletá |
1 lžička | drcený kmín |
250 g | maso hovězí přední |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř |
autor admin_lucka2
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena