Guláš z patizonů

Maso, patizony a brambory, to je guláš z jednoho hrnce, ke kterému stačí houska.


4.413x
60 min
7×

Ingredience

1 kscibule
1 lžícesádlo
1 šálekvývar z masoxu
1 špetkacitronová kůra
0.3 kgvepřová plec
4 ksstředně velké brambory
1 lžičkamletá sladká paprika
4 ksmalé patizony

podle chuti

sůl
mletá pálivá paprika

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Na sádle zpěníme na drobné kostičky pokrájenou cibuli, přidáme pokrájené vepřové maso, osolíme a hustě poprášíme paprikou. Podlijeme vývarem z masoxu a maso dusíme. K masu přidáme malé napříč rozkrojené patizony, trochu citronové kůry, na kostky nakrájené syrové brambory, přidáme špetku pálivé papriky a spolu dodusíme doměkka. Guláš z patizonů zaprášíme moukou, povaříme a můžeme podávat. Guláš z patizonů podáváme s houskou a kyselou okurkou.
user-icon

autor Sch-iška

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Guláš z patizonů

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Černohorská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena