Guláš z patizonů

Maso, patizony a brambory, to je guláš z jednoho hrnce, ke kterému stačí houska.


4.413x
60 min
7×

Postup přípravy

Na sádle zpěníme na drobné kostičky pokrájenou cibuli, přidáme pokrájené vepřové maso, osolíme a hustě poprášíme paprikou. Podlijeme vývarem z masoxu a maso dusíme.

K masu přidáme malé napříč rozkrojené patizony, trochu citronové kůry, na kostky nakrájené syrové brambory, přidáme špetku pálivé papriky a spolu dodusíme doměkka. Guláš z patizonů zaprášíme moukou, povaříme a můžeme podávat.

Guláš z patizonů podáváme s houskou a kyselou okurkou.
user-icon

autor Sch-iška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš z patizonů

Zpět na recept