Guláš z kachního masa

Kachna trochu jinak a chutně.


3.810x
90 min
1×

Postup přípravy

Očištěné, omyté a vykoštěné kachní maso nakrájíme na menší kousky a zprudka je opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Osolíme, okořeníme mletým černým pepřem a přidáme očištěnou a nakrájenou cibuli a pór. Znovu opečeme, sejmeme z ohně a přimícháme mletou červenou papriku.

Směs vrátíme na sporák. Podlijeme rajským protlakem rozmíchaném v trošce drůbežího vývaru, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninovou papriku, rajčata, bobkový list, strouhaný muškátový oříšek, hřebíček a vše dusíme doměkka. Během dušení podléváme guláš z kachního masa drůbežím vývarem.

Guláš z kachního masa podáváme s brambory, chlebem nebo rýží.
user-icon

autor xkominicek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš z kachního masa

Zpět na recept