Guláš z hovězího srdce

I guláše z vnitřností patří mezi oblíbené české pochoutky. Tento nejlépe chutná s rýží.


3.5104x
75 min

Postup přípravy

Srdce rozpůlíme, odblaníme, odstraníme žilky, opláchneme a nakrájíme na pokud možno stejné kostičky. Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené srdce, okořeníme a za stálého míchání krátce opečeme. Osolíme, zalijeme trochou vody a dusíme téměř do měkka. Potom zasypeme strouhaným chlebem, přidáme prolisovaný česnek a dusíme do měkka. Přidáme majoránku, rajský protlak a ještě několik minut podusíme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Guláš z hovězího srdce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena