Guláš z drůbežích žaludků

Guláš připravovaný v papiňáku.


4.517x
30 min
3×

Postup přípravy

Na tuku si dozlatova usmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné žaludky nakrájené na menší kousky a orestujeme. Přidáme koření, prozatím vynecháme majoránku a česnek.

Maso s cibulkou podlijeme vodou tak, aby bylo maso potopeno asi tak ze 3/4. Uzavřeme a dusíme asi tak 15 - 20 minut. Když jsou žaludky měkké, zahustíme guláš granulovanou jíškou a necháme provařit. Nakonec přidáme ke guláši i prolisovaný česnek a špetku majoránky.
user-icon

autor lomacka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš z drůbežích žaludků

Zpět na recept