Guláš Samuraj

Recept na guláš vhodný pro slavnostní příležitost.


3.3162x
45 min

Postup přípravy

Hezké zadní hovězí omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibule očistíme a také nakrájíme. Na guláš používáme stejné množství cibule jako masa.

V hrnci rozehřejeme olej a cibuli na něm pomalu zpěníme dorůžova. Přidáme plamen, vsypeme maso a zprudka jej orestujeme ze všech stran. Maso osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a promícháme. Základ guláše zalijeme kečupem a vodou a dusíme doměkka.

Po změknutí masa přidáme do guláše samuraj na posledních 5 minut feferonky.

Ke guláši samuraj jsou dobrou přílohou hranolky, americké brambory. Guláš zapíjíme sektem.
user-icon

autor pbarva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Guláš Samuraj

Zpět na recept