Guláš Samuraj

Recept na guláš vhodný pro slavnostní příležitost.


3.3162x
45 min

Postup přípravy

Hezké zadní hovězí omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibule očistíme a také nakrájíme. Na guláš používáme stejné množství cibule jako masa. V hrnci rozehřejeme olej a cibuli na něm pomalu zpěníme dorůžova. Přidáme plamen, vsypeme maso a zprudka jej orestujeme ze všech stran. Maso osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a promícháme. Základ guláše zalijeme kečupem a vodou a dusíme doměkka. Po změknutí masa přidáme do guláše samuraj na posledních 5 minut feferonky. Ke guláši samuraj jsou dobrou přílohou hranolky, americké brambory. Guláš zapíjíme sektem.
user-icon

autor pbarva

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Guláš Samuraj

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena