Vaření.czReceptyGuláš s kořením na divočinu

Guláš s kořením na divočinu

Guláš lze připravit pokaždé jinak, ale vždy chutná výborně. Tentokrát jeho chuť změníme přidáním koření na divočinu.


3.0111x
120 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
sůl
3 kscibule
3 lžícesádlo
1 lžícehladká mouka
500 ghovězí maso přední
2 lžícerajský protlak
2 lžičkykoření Divočina

podle chuti

majoránka
tymián
chilli koření
mletý kmín
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a rozkrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a nakrájíme na slabé plátky, nebo prolisujeme. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme česnek a kostky masa a za stálého míchání opékáme, dokud se maso nezatáhne a nezbělá. Zasypeme kořením, posolíme, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni pod pokličkou. Často kontrolujeme a průběžně podléváme malými dávkami vody nebo masitého vývaru. Když je maso dostatečně měkké, necháme šťávu vysmahnout na tuk, zaprášíme hladkou moukou a mícháme, než se šťáva zapraží a zabarví. Přidáme rajský protlak, promícháme, podlijeme znovu vodou a krátce povaříme. Guláš ještě můžeme libovolně dochutit přidáním uvedeného koření nebo i česneku. Guláš s kořením na divočinu podáváme s knedlíky,či chlebem.Vhodnou přílohou je i rýže nebo těstoviny.
user-icon

autor Dana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Guláš s kořením na divočinu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena