Grilovaný vepřový bok

Pokrm především pro ty, kteří dávají přednost tučnějším masům.


3.392x
45 min

Postup přípravy

Vepřový bok rozkrájíme na tenké plátky. Plátky rozložíme na plech a z obou stran dobře potřeme barbeque omáčkou a hodně okořeníme.

Gril v troubě rozpálíme na 250 °C.

Bůčkové marinované plátky rozložíme na grilovací rošt a z každé strany grilujeme asi 10 až 12 minut. Pod rošt vsuneme plech, do kterého odchytáváme vypečenou šťávu a tou maso znovu potíráme.

Grilovaný vepřový bok podáváme s čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný vepřový bok

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.