Grilovaný lilek

Grilovaný lilek nejlépe chutná s americkými bramborami a tatarkou.


4.417x
35 min

Postup přípravy

Lilky omyjeme, osušíme a nakrájíme na šikmé plátky. Z citronu vymačkáme šťávu. Do mísy přilijeme olej, po lžičkách (asi 4) přidáváme citronovou šťávu, vyšleháme metličkou, osolíme, okořeníme a přidáme přelisovaný česnek. Lilky potřeme po obou stranách olejovou směsí. Po natření vložíme lilky na mřížku grilu a grilujeme při středním teple, až změknou (asi 25 minut). Při grilování potíráme lilky olejovou směsí. Podaváme s americkými bramborami a tatarkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilovaný lilek

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena