Grilovaný hrášek

Mražený hrášek jako grilovaná příloha.


3.49x
30 min

Postup přípravy

Plech vymažeme olivovým olejem. Vsypeme mražený hrášek, "roztáhneme" po plechu a bohatě posypeme kořením na grilovanou zeleninu, přidáme trochu drceného kmínu. Troubu předehřejeme na 180 °C a zapneme funkci gril. Hrášek máme do 20 minut hotový - dozlatova zapečený, měkký, přitom křupavý. Grilovaný hrášek podáváme jako přílohu třeba k masovým pokrmům, dobře doplní i bramborovou kaši. Je dobrý teplý i studený.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilovaný hrášek

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena