Grilovaný hermelín se slaninou

Jestli si opravdu chcete na něčem pochutnat a chystáte se grilovat, tuto dobrůtku opravdu doporučuji - rychlé a výborné!


4.233x
15 min
1×

Postup přípravy

Hermelín nakrájíme na osm trojúhelníčků, které potřeme olejem a obalíme v Grilovacím koření na sýry. Poté každý kousek sýru zabalíme do dvou plátků anglické slaniny tak, aby sýr nebyl vidět, a přichytíme párátkem. Tak vznikne jednohubka, kterou grilujeme asi 10 minut.

Hotová pochoutka je křupavá a rozplývá se na jazyku. Výborné s chlebem a pivem či vínem.

Hermelínové jednohubky můžeme nechat před grilováním uležet do druhého dne v ledničce.
user-icon

autor Šárka S.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný hermelín se slaninou

Zpět na recept