Grilovaný hermelín se slaninou a cibulí

Výborný je na grilu, ale dá se dát i do trouby.


4.69x
20 min

Postup přípravy

Postup přípravy je pro jeden hermelín. Je potřeba si to upravit podle množství hermelínů. Hermelín vybalíme z krabičky a obalu, ten nevyhazujeme, budeme ho používat dál.

V misce rozmícháme olivový olej s kořením. Na stříbrný obal z hermelínu položíme dva plátky slaniny podélně a dva plátky do kříže, na slaninu dáme 2 slabší kolečka středně velké cibule. Na cibuli dáme hermelín obalený v oleji s kořením. Na hermelín dáme opět kolečko cibule. Přečnívající slaninou překryjeme hermelín. Pro zpevnění obtočíme plátek nebo 2 slaniny dokola hermelínu a vršek s cibulí překryjeme ještě dvěma plátky slaniny.

Bokem si nachystáme dostatečné množství alobalu, do kterého hermelín zabalíme jako bonbon. Hermelín se slaninou grilujeme na rozehřátém grilu.

Grilovaný hermelín se slaninou a cibulí podáváme s pečivem, nebo s pečenými brambory.
user-icon

autor Zuzka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný hermelín se slaninou a cibulí

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká