Rychlý letní recept na univerzální chuťovku.
1 dl | olej |
1 ks | Hermelín |
2 lžíce | grilovací koření |
podle chuti | |
---|---|
brusinková chilli omáčka |
Začneme tím, že v míse rozmícháme 1 deci oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření, popř. větším množstvím, záleží na chuti. Ve vytvořené směsi obalíme hermelín. Hermelín pak následně zabalíme do alobalu takovým způsobem, aby sklady byly na bocích sýru. Takto zabalený hermelín v alobalu umístíme na již rozpálený gril a grilujeme 5 - 10 minut z každé strany. Poté sýr opatrně vyndáme z alobalu a servírujeme, třeba s Brusinkovou omáčkou Otma Gurmán. Dáváme jen pozor, abychom neporušili kůrku hermelínu a zevnitř krásně rozteklý sýr nám neutekl ven.
Dobrou chuť Vám přeje Otma
Bude vonět až k sousedům! Marinovaný bůček na grilu krok za krokem
Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.
autor Otma
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena