Grilovaný hermelín po vodácku

Marinovaný hermelín grilovaný s lžící světlého piva. Recept na výbornou chuťovku s chlebem a zeleninou.


5.06x
30 min
1×

Postup přípravy

V misce smícháme směs koření s olivovým olejem. Vzniklou směsí potřeme hermelíny a necháme je chvíli marinovat. Mezitím nakrájíme cibuli na kolečka.

Marinované hermelíny vložíme do alobalu a přidáme z každé strany pár koleček cibule. Z alobalu vytvarujeme mističku. Do mističky z alobalu nalijeme lžíci světlého piva a každý hermelín pečlivě uzavřeme, aby nic nevyteklo.

Marinovaný hermelín grilujeme z každé strany 8 - 10 minut. Nebo připravujeme cca 15 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

Grilovaný hermelín po vodácku podáváme s čerstvým chlebem a s čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Fosa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný hermelín po vodácku

Zpět na recept