Ucha a ocásky pečlivě očistíme. Smícháme olej, papriku, pepř, vegetu a ocet. Do marinády namočíme ocásky a ouška a necháme přes noc marinovat.
Na druhý den rozpustíme kostky bujonu ve vroucí vodě. Bujon nalijeme do teflonového pekáčku a troubu v režimu gril nastavíme na 200°C.
Ucha a ocásky dáme do pekáčku, přelijeme zbytkem marinády. Pečení v rozehřáté troubě trvá 30 - 40 minut. Během pečení ocásky a ucha obracíme a přeléváme výpekem. Ocásky jsou hotové, když jeden zlomíme a obratle jsou bílé
Podle zkušenosti je nejlepší servírovat Grilovaná vepřová ucha a ocásky při pokojové teplotě. Příloha není nutná, pochutnáte si jako na nožičkách v sulcu. Obírání ocásků zabere přátelům tolik času, že v klidu doděláte večeři. Víno bych doporučil Sauvignon 2003 - 2004