Grilovaná krkovička

Něco pro milovníky masa na grilu.


4.614x
30 min

Postup přípravy

Plátky z krkovičky naklepeme, maso osolíme, opepříme, posypeme drceným pepřem, podrceným sušeným rozmarýnem a šalvějí. Vše zakápneme olivovým olejem a necháme v chladu několik hodin (nejlépe do druhého dne) rozležet.

Maso opečeme na grilu nebo na pánvi na olivovém oleji z obou stran doměkka.

Ke grilované krkovičce podáváme brambory připravené na jakýkoliv způsob. Pečené v alobalu, smažené, s kořením nebo jen vařené s pažitkou. Můžeme ji podávat i s pečivem a různými studenými omáčkami, kečupem či hořčicí.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná krkovička

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká