Grilovaná broskev

Grilovaná dobrůtka pro všechny mlsné jazýčky, i se sladkým bonusem.


5.05x
45 min

Postup přípravy

Broskve rozkrojíme na polovinu a vyjmeme pecky. Na rozpálenou grilovací pánev položíme půlky broskví řezem dolů a necháme je zkaramelizovat.

Poté důlky po pecce naplníme máslem a medem, broskve zabalíme do alobalu a dopečeme na grilu. Vyšleháme smetanu s kapkou amaretta.

Broskve podáváme ozdobené kopečkem ochucené šlehačky. A pro děti či abstinenty můžeme místo alkoholu šlehačku dozdobit malinovým sirupem Hamé Sweet.

Dobrou chuť Vám přeje Hamé


user-icon

autor Hamé


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná broskev

Zpět na recept