Gratinované vepřové řízky s kečupem

Kečupové řízečky zapečené se sýrem.


2.91198x
30 min

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepeme, po okraji nařízneme, osolíme, poprášíme moukou a mletou papriku. Sýr si nastrouháme. Máslo rozehřejeme.

V pánvi rozehřejeme olej a řízky z obou stran dobře orestujeme. Troubu rozehřejeme na maximum nebo použijeme gril.

Pak je ihned přeložíme do pekáčku nebo gratinky, potřeme kečupem, posypeme sýrem a mletou paprikou. Nakonec je přelijeme máslem.

Gratinku vložíme pod rozehřátý gril a zapečeme, až se sýr roztaví a na povrchu zrůžoví.

Podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gratinované vepřové řízky s kečupem

Zpět na recept