Vaření.czReceptyGratinované vepřové řízky s kečupem

Gratinované vepřové řízky s kečupem

Kečupové řízečky zapečené se sýrem.


2.91198x
30 min

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepeme, po okraji nařízneme, osolíme, poprášíme moukou a mletou papriku. Sýr si nastrouháme. Máslo rozehřejeme. V pánvi rozehřejeme olej a řízky z obou stran dobře orestujeme. Troubu rozehřejeme na maximum nebo použijeme gril. Pak je ihned přeložíme do pekáčku nebo gratinky, potřeme kečupem, posypeme sýrem a mletou paprikou. Nakonec je přelijeme máslem. Gratinku vložíme pod rozehřátý gril a zapečeme, až se sýr roztaví a na povrchu zrůžoví. Podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Gratinované vepřové řízky s kečupem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena