Každý kraj tuto pochoutku nazývá jinak. Jedná se o uvařené kousky těsta s vejci, ke kterým se podává výhradně hlávkový salát.
1-2 lžičky | sůl |
9 ks | vejce |
1 ks | cibule |
0.5 lžičky | mletý bílý pepř |
100 g | anglická slanina |
těsto | |
---|---|
0.5 lžičky | sůl |
3 ks | vejce |
3 hrnečky | hladká mouka |
1.5 hrnečku | vlažná voda |
zálivka | |
1-2 lžíce | ocet |
voda | |
2 lžíce | cukr moučka |
salát | |
50 g | anglická slanina |
2 ks | mladý hlávkový salát |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena