Fritované marinované kuře

Chuťově zajímavé kuře vás potěší při nedělním obědě. Z receptu připravíte maso na 4 porce.


3.0439x
45 min

Postup přípravy

Očistíme a omyjeme kuře a rozdělíme ho na menší porce, které ještě osolíme a potřeme olejem. Zakapeme citronovou šťávou a uložíme do porcelánové misky a přiklopíme pokličkou. Necháme v chladničce asi hodinu odležet.


Po vyjmutí obalíme kousky masa v trojobalu a fritujeme asi 10 minut v oleji rozehřátém na 180°C. Podávat můžeme například s bramborovou kaší. Maso na talíři ještě posypeme petrželovou natí a ozdobíme dílky citronu.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fritované marinované kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.