Vaření.czReceptyFrancouzský žampiónový salát

Francouzský žampiónový salát

Lehká svačinka nebo předkrm, opět jeden z receptů z mé žampiónové kuchařky.


3.84x
25 min

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Uvařenou rýži ve vodě scedíme a vysušíme v ubrousku. Žampióny očistíme a povaříme ve slané vodě. Povařené žampióny rozkrájíme na malé kousky. Rajčata (lépe tvrdší) omyjeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Zeleninu s žampióny smícháme s uvařenou rýží, pokapeme olejem, osolíme a opepříme. Nakonec salát posypeme nadrobno nasekaným estragonem. Francouzský žampiónový salát podáváme teplý i studený.
user-icon

autor Václav

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Francouzský žampiónový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena