Recept pochází z Francie, z oblasti Savojska, kde je velmi populární ementál, jehož využití v kuchyni je opravdu různorodé.
2 ks | jablko |
150 g | ementál |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 hrst | vlašské ořechy |
3 snítky | zelená petrželka |
3 řapíky | řapíkatý celer |
zálivka | |
---|---|
1 špetka | sůl |
100 cl | majonéza |
bílé víno | |
1 špetka | mletý černý pepř |
autor alyš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena