Francouzský sýr

Rychlý recept zvláštní chuti, vhodný na chuťovky a obložené mísy.


4.714x
25 min
1×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
250 gmáslo
1 lžičkamajoránka
1 špetkatymián
250 gměkký tvaroh

na obalení

1 hrstvlašské ořechy
1 hrstbarevný pepř

Postup přípravy

Měkký tvaroh a máslo necháme povolit při pokojové teplotě a utřeme dohromady s drceným česnekem a solí. Přidáme majoránku a tymián. Z hmoty vytvoříme ruličky, které obalíme v drceném barevném pepři, bylinkách nebo vlašských oříšcích. Zabalíme do fólie a necháme jeden den uležet v lednici. Hotový francouzský sýr krájíme na kolečka. Je vhodný na jednohubky, chuťovky a obložené mísy.
user-icon

autor Monula

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Francouzský sýr

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Francouzská
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena