Francouzský slaný koláč

Slané hlavní jídlo nebo moučník určitě uspokojí každého.


3.087x
30 min

Postup přípravy

Koláčovou formu vymažeme. Sýr nastrouháme. Šunku nakrájíme nadrobno. Petrželku opereme, osušíme a nasekáme najemno. Vejce rozšleháme a smícháme je se šunkou, sýrem, petrželkou a smetanou. Můžeme lehce osolit a opepřit.

Listové těsto rozválíme na plát větší, než je koláčová forma. Těstem vyložíme formu. Nakonec koláč naplníme připravenou směsí.

Vložíme do vyhřáté trouby a zvolna pečeme.

Hotový koláč podáváme teplý nebo studený.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Francouzský slaný koláč

Zpět na recept