Francouzský cibulový koláč

Poměrně jednoduchý recept na lahodný cibulový koláč.


4.310x
60 min

Postup přípravy

Nejprve nastrouháme sýr. Troubu předehřejeme na 200 °C. Listové těsto rozložíme do šesti pečících koláčových forem. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibuli a osmahneme ji dozlatova. Rozdělíme na šest porcí a rozprostřeme do připravených forem.

V misce rozmícháme vejce, kysanou smetanu, muškátový oříšek a křenovou pastu. Směsí naplníme připravené formy, posypeme sýrem a pečeme v předehřáté troubě 20 minut, až je koláč propečený.

Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Francouzský cibulový koláč

Zpět na recept