Francouzské kuře 2

Velice pikantní kuřátko pečené v česnekovo-nivové smetanové omáčce. Pokud máte rádi bylinky, můžete je bezevšeho přidat!


3.0754x
90 min

Postup přípravy

Kuře svlékneme z kůže, osolíme, poklademe kousky másla, vložíme na pekáč, podlijeme vodou a dáme péct do trouby. V průběhu pečení (asi po 15 minutách) jej obracíme a poléváme vypečenou šťávou. Mezitím si do jiné nádoby smícháme smetanu ke šlehání, nastrouhanou nivu a rozmačkaný česnek a vše dobře promícháme. Před koncem pečení kuře polijeme promíchanou "smetanovou směsí" a necháme ještě asi 10minut péct. Ke kuřátku jsou nejlepší opečené brambory, ale zvolte si přílohu dle libosti.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Francouzské kuře 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena