Jehněčí pomleté maso dusíme společně s protlakem a kořením. Podáváme se suchou rýží.
Hodnocení
3.0
/ 5 (626x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
- -
máslo
2 ks
cibule
- -
hladká mouka
- -
mletý pepř
- -
olivový olej
1 lžíce
rajčatový protlak
700 g
jehněčí maso
Postup přípravy
Maso hrubě umeleme, opepříme a vložíme na 5 minut na olej smíchaný s kouskem másla. Přidáme pokrájené cibulky a česnek utřený se solí a osmažíme dorůžova tak, aby se maso oddělilo. Poprášíme moukou a za stálého míchání přidáme šálek teplé vody a protlak. Spojíme s masem a vše dusíme na mírném ohni 15 minut. Podáváme s vařenou suchou rýží.