Flautas

Dlouhé svinuté tortilly plněné masovou směsí, smažené v tuku. Náplně můžete měnit a zdobíme kysanou smetanou.


3.01032x
60 min

Postup přípravy

Kuřecí maso umeleme, nebo jemně nasekáme, na pánvi maso opečeme s cibulí a zelenou paprikou, vše krájíme najemno. Mícháme, aby se maso neslepilo. Když je maso opečené, přidáme chilli papričku nakrájenou najemno, kukuřici, olivy pokrájené na kousky, šlehačku a sůl. Přivedeme do varu a vaříme dokud šlehačka nezhoustne. Stále mícháme.Dvě placky na sebe položíme tak, aby se mírně překrývaly, poklademe směsí, svineme a zajistíme párátky. Zavinuté tortily smažíme v tuku, necháme je okapat od oleje na ubrousku. Na talíři zdobíme kysanou smetanou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Flautas

Zpět na recept