Vaření.czReceptyFettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem

Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem

Delikátní těstoviny doplněné lahodnou omáčkou a kousky ryby.


3.02x
30 min

Ingredience

1 balíčekfettuccine
1 plátekpangas

podle chuti

sůl
bílý pepř

omáčka

1 kscibule
50 mlbílé víno
1 kszelená paprika
150 mlsmetana ke šlehání
100 mlhoubový vývar

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Těstoviny fettuccine uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě s kapkou olivového oleje. Uvařené těstoviny scedíme. Na troše rozpáleného olivového oleje osmažíme kousky ryby a maso vyjmeme. Poté smažíme cibuli nakrájenou nadrobno a na kostky pokrájenou papriku. Za chvilku vrátíme rybu zpět do pánve, zalijeme vývarem, bílým vínem a smetanou. Povaříme do zhoustnutí. Smetanovou omáčku ochutíme solí a bílým pepřem. Na talíře rozdělíme fettuccine a přelijeme smetanovou omáčkou s pangasem. Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem ihned podáváme.
user-icon

autor Bibík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena