Fettuccine al pomodoro

Vyzkoušejte recept na výbornou italskou pastu.


4.148x
20 min
2×

Ingredience

300 gfettuccine

omáčka

50 gmáslo
5 kapekolivový olej
4 kssušená rajčata
1 ksčervená cibule
200 gkonzervovaná rajčata

na ozdobu

50 gparmazán
10 gbazalka

Postup přípravy

Polovinu červené cibule nasekáme nadrobno. Sušená rajčata nakrájíme najemno a posekáme také čerstvou bazalku. Konzervovaná nebo čerstvá loupaná rajčata nakrájíme na kousky. Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Do vroucí vody dáme vařit fettuccine. Na pánvi si rozpustíme máslo, kapku oleje a zpěníme cibuli. Dále přidáme konzervovaná nebo čerstvá loupaná rajčata. Smícháme a přidáme nasekaná sušená rajčata. Uvařené těstoviny scedíme a smícháme je s omáčkou v pánvi. Pokrm na talíři zasypeme parmazánem a bazalkou. Fettuccine al pomodoro podáváme jako lehký a chutný hlavní chod.
user-icon

autor Humi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fettuccine al pomodoro

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena