Fazolový guláš

Máte-li rádi fazole, vyzkoušejte tuto fazolovou pochoutku s hovězím masem.


3.075x
90 min
2×

Postup přípravy

Den předem si namočíme fazole a druhý den je uvaříme do měkka.

Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a jemně nasekáme.

V hrnci rozehřejeme olej s máslem, osmahneme cibuli, přidáme maso a opečeme ze všech stran. Pak maso s cibulí podlijeme horkou vodou a dusíme do poloměkka.

Přimícháme scezené fazole, mléko, masox, mletou papriku a podusíme, než je maso zcela měkké.

Nakonec fazolový guláš dosolíme, podle chuti opepříme a zjemníme lžičkou másla.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazolový guláš

Zpět na recept