Fazole po bretaňsku

Toto původně polské jídlo jsme si úplně zamilovali.


4.012x
90 min
2×

Ingredience

150 gklobása
250 gfazole
150 guzený bůček
1 ksmalý rajský protlak

podle chuti

koření

Postup přípravy

Fazole namočíme nejlépe přes noc. Druhý dej je scedíme a uvaříme doměkka. Ochutíme kořením dle vlastních zvyků. Kupuji směs přímo v Polsku. Na pánvi si osmažíme klobásu nebo párek nakrájený na kolečka společně s uzeným bůčkem nakrájeným na kostky. Klobásu s bůčkem přidáme k fazolím, ochutíme rajčatovým protlakem a necháme povařit. Nedoléváme vodu! Fazole po bretaňsku podáváme nejlépe s chlebem.
user-icon

autor marge

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazole po bretaňsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z polské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena