Fazolák

Směs vepřového masa a vařených barevných fazolí se výborně bude hodit k rýži.


3.0705x
45 min

Postup přípravy

Fazole na jeden den namočíme do studené vody, pak vodu vyměníme, přidáme tymián a uvaříme doměkka. Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme s masem na oleji. Podlijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké přidáme fazole, na malé kousky nakrájená rajčata a papriku, ochutíme pepřem a povaříme. Podáváme s rýží.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazolák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena