Nejprve povaříme v osolené vodě zvlášť zmraženou zeleninu a sóju. Zeleninu zhruba 5 minut, sóju 15 minut. Sóju ochutíme špetkou ostré papriky, kari a špetkou pepře.
Mezitím nastrouháme eidam, nakrájíme brambory i se slupkou na plátky a vložíme na osolený a okmínovaný plech. Rozehřejeme troubu a plech do ní vložíme.
Sóju a zeleninu odejmeme z plotny. Vyndáme pánev, roztopíme na ní trochu oleje a smícháváme v ní zeleninu, sóju i sýr. Přidáváme pár kapek chilli a dvě lžíce kečupu. Evilovu sóju vaříme a mícháme, dokud se sýr nerozpustí.
Evilovu sóju po čínsku podáváme s okmínovanými bramborami na plechu a s nakrájenou salátovou okurkou a rajčetem jako obloha.