Džuveč

Kořeněné jídlo z rýže, zeleniny a masa.


3.3127x
90 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky, papriku na nudličky a cibuli jemně nasekáme. V rozehřátém tuku osmahneme dozlatova cibuli, přidáme nudličky paprik a maso. Osmažíme, vmícháme česnek utřený se solí, pepř, trošku masoxového vývaru a zakryté dusíme do poloměkka. Pak přidáme zeleninu a dusíme 20 minut. Vmícháme rýži, bobkový list, zalijeme masoxovým vývarem a dusíme do měkka. Hotový džuveč přelijeme smetanou a podáváme hojně sypaný jemně sekanou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Džuveč

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena