Chuťově jemná kombinace dýně a ryby v rizotu se skvěle doplňuje. Recept je rychlý a snadný na přípravu.
20 g | máslo |
1 ks | cibule |
50 g | celer |
1 ks | mrkev |
250 g | rýže |
200 g | dýně |
100 ml | bílé víno |
15 g | olivový olej |
250 ml | zeleninový vývar |
50 g | parmezán |
200 g | rybí filé |
2 lžíce | hladkolistá petrželka |
autor horovska
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.