Dušená vepřová plec na směsi koření s rozinkami, zázvorem, rumem a bílým vínem.
olej | |
sůl | |
2 lžíce | ocet |
1 dl | rum |
150 g | cibule |
125 g | rozinky |
50 g | zázvor |
mletá skořice | |
250 ml | suché bílé víno |
2 lžíce | hnědý cukr |
1.5 kg | vepřová plec nebo kotleta |
podle chuti | |
---|---|
3 ks | hřebíček |
koriandr | |
muškátový oříšek | |
muškátový květ | |
kajenský pepř |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.