Dušené telecí se zeleninou

Jemné telecí masíčko vařené s brambory a ostatní zeleninou v páře.


2.91190x
150 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé tenké kousky. Zeleninu očistíme a oloupeme. Brambory a celer nakrájíme na plátky, mrkev, cibuli a pór na kolečka. Všechno osolíme, opepříme, opaprikujeme.

Do nádoby, kterou lze vodotěsně uzavřít, vložíme nejprve sádlo, pak střídavě vrstvu zeleniny a masa. Nepřilévá se žádná tekutina. Navrch položíme morkovou kost. Uzavřeme a vaříme v páře 2 hodiny.

Morkovou kost vyjmeme a jídlo podáváme ozdobené petrželkou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené telecí se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Jugoslávská