Dušené plněné kedlubny

Zajímavý recept na plněné kedlubny sekaným masem.


4.19x
45 min

Ingredience

0.5 lvývar
1 ksvejce
40 gmáslo
petrželka
1 lžícemouka
2 ksrajče
300 gmleté maso
10 ksmladá kedlubna

podle chuti

sůl
pažitka
kopr
vegeta
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kedlubny oloupeme, umyjeme a mírně je vydlabeme. Mleté maso smícháme s vejcem, kořením, solí a s drobně posekanými vnitřky z kedluben, petrželkou, koprem, pažitkou a nakonec přidáme oloupaná nakrájená rajčata. Hmotou naplníme vnitřky kedluben. Na pekáčku rozpustíme tuk, poskládáme plněné kedlubny, přelijeme vývarem a pod pokličkou dusíme asi 35 minut. Měkké plněné kedlubny vyjmeme a uložíme do tepla. Omáčku zahustíme moukou, ochutíme pepřem, vegetou a přelijeme jí kedlubny. Dušené plněné kedlubny podáváme s vařeným bramborem.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené plněné kedlubny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena