Chuťově velice zajímavý lehký pokrm. Vhodný pro vegetariány a dietu.
80 g | máslo |
100 g | eidam |
pepř a sůl | |
2 dl | smetana ke šlehání |
2 ks | lilek větší |
Očištěné lilky nakrájíme na silnější plátky, osolíme, opepříme, podusíme na másle a zalijeme smetanou. Lilky zasypeme strouhaným sýrem a necháme je v troubě zapéct dozlatova asi při 250°C.
Podáváme teplé buď samostatně, nebo s vařenými brambory.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena