Dušené kořeněné vepřové maso

Recept na vepřové maso s výraznou vůní a chutí.


3.97x
150 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Dýňová semínka nasekáme na jemno. Maso nakrájíme na velké kostky a vložíme do kastrolu.

K masu přidáme vývar, kmín, pepř, sůl, nasekanou cibuli a česnek. Na mírném ohni pod pokličkou vaříme maso do změknutí asi 2 hodiny. Pak přidáme dýňová semínka a necháme 5 minut vydusit, aby směs zhoustla. Nakonec podle chuti okořeníme, přisolíme a přidáme citronovou šťávu.

Dušené kořeněné vepřové maso podáváme jako hlavní chod s vařenou rýží.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené kořeněné vepřové maso

Zpět na recept