Vaření.czReceptyDušené hovězí v kedlubnách

Dušené hovězí v kedlubnách

Česká klasika, která není příliš složitá na přípravu.


3.52x
90 min

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Kedlubny oloupeme a rozkrájíme na tenká kolečka. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme cibulku, přidáme hovězí maso, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Potom maso zalijeme vařící vodou a zakryté dusíme do poloměkka. Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku a spolu s kolečky kedluben ji vmícháme k polouvařenému masu. Vše doře rozmícháme, pokud je třeba, naředíme vodou a dusíme doměkka. Dušené hovězí servírujeme s vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené hovězí v kedlubnách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena