Dušené hovězí s rajskými jablíčky

Jemná chuť mrkve s pikantní chutí rajských jablíček na dušeném hovězím masu.


3.094x
120 min

Postup přípravy

Hovězí maso rozkrájíme na plátky, které omyjeme, osušíme a dobře naklepeme. Potom je obalíme v mouce, osolíme a opepříme.

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a naplátkujeme. Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka a spolu s rajčaty osmažíme na části tuku.

Na zbylém tuku opečeme maso po obou stranách. Do kastrolu vložíme polovičku zeleniny, zakryjeme masem, na ně naskládáme zbylou zeleninu, podlijeme troškou vývaru a dusíme v mírně vyhřáté troubě dokud maso nezměkne.

Potom zeleninu rozmixujeme, smícháme s vínem, přelijeme přes maso a prohřejeme.

Dušené hovězí s rajskými jablíčky servírujeme s těstovinami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené hovězí s rajskými jablíčky

Zpět na recept