Vaření.czReceptyDušené hovězí s rajskými jablíčky

Dušené hovězí s rajskými jablíčky

Jemná chuť mrkve s pikantní chutí rajských jablíček na dušeném hovězím masu.


3.094x
120 min

Postup přípravy

Hovězí maso rozkrájíme na plátky, které omyjeme, osušíme a dobře naklepeme. Potom je obalíme v mouce, osolíme a opepříme. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a naplátkujeme. Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka a spolu s rajčaty osmažíme na části tuku. Na zbylém tuku opečeme maso po obou stranách. Do kastrolu vložíme polovičku zeleniny, zakryjeme masem, na ně naskládáme zbylou zeleninu, podlijeme troškou vývaru a dusíme v mírně vyhřáté troubě dokud maso nezměkne. Potom zeleninu rozmixujeme, smícháme s vínem, přelijeme přes maso a prohřejeme. Dušené hovězí s rajskými jablíčky servírujeme s těstovinami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené hovězí s rajskými jablíčky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena