Pracnější, ale o to lahodnější dušené se zeleninou a tvarohovo-vínovou omáčkou.
3 stroužky | česnek |
3 lžíce | olej |
sůl | |
2 ks | cibule |
1 ks | lilek |
250 ml | bílé víno |
mletý pepř | |
2 ks | paprika zelená |
2 ks | mladá cuketa |
1 ks | červená cibule |
1 kg | maso hovězí zadní |
2 ks | oranžová paprika |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
1 svazek | petrželka |
1 lžíce | mouka |
1 svazek | bazalka |
100 g | tvaroh |
1 lžíce | máslo |
mletý bílý pepř | |
na ozdobu | |
4 snítky | bazalka |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena