Dušené hovězí maso

Hovězí maso ve vlastní šťávě se zeleninou, je výborné a rýží a brambory.


2.91143x
120 min
2×

Ingredience

sůl
1.5 dlvývar
2 lžícetuk
1 kscibule
1 ksceler
12 ksrajče
2 ksmrkev
1 ksbobkový list
500 ghovězí přední
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Vše kromě rajčete nakrájíme nadrobno. Rajčata jen překrájíme. V hrnci rozehřejeme tuk, vsypeme cibuli a zpěníme ji. Přidáme maso a důkladně ho osmažíme ze všech. Takto připravené maso podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme rajče, celer a mrkev. Hotovou směs okořeníme, osolíme a dusíme pod pokličkou na velmi mírném ohni, až maso změkne. Dušené hovězí maso podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené hovězí maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Britská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena