Vaření.czReceptyDušená vepřová játra na česneku

Dušená vepřová játra na česneku

Recept na přípravu dušených vepřových jater s chutí česneku a kečupu.


4.416x
75 min
2×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
1 kscibule
3 lžícekečup
600 gvepřová játra

podle potřeby

olej
vývar
mléko
hladká mouka

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Játra opláchneme, zbavíme blan a žilek, ponoříme do mléka a necháme několik hodin odležet. Potom odleželá játra omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kousky, opepříme a zaprášíme hladkou moukou. Cibuli a česnek oloupeme a jemně usekáme. Na oleji necháme zpěnit cibuli a česnek. Přidáme játra, která ze všech stran orestujeme, podlijeme teplým vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka. Jakmile játra změknou, přidáme kečup, osolíme a vše ještě krátce povaříme. Dušená vepřová játra podáváme s knedlíkem, rýží, těstovinami nebo jen s pečivem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušená vepřová játra na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena