Drůbeží pomazánka

Téměř dietní pomazánka na chlebíčky.


3.158x
45 min

Postup přípravy

Cibule očistíme a nasekáme najemno. Celer očistíme a nastrouháme. Maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Ve větší pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme drůbeží maso a celer a zprudka vše restujeme. Pak oheň ztlumíme a lehce maso podusíme. Měkké maso necháme vychladnout. Spolu s okurkami maso umeleme do misky. Případně můžeme rozmixovat. Umletý základ smícháme s hořčicí, majonézou, worcesterskou omáčkou a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku necháme vychladit. Podáváme na topince nebo na plátcích bílé veky.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena