Drůbeží pomazánka

Téměř dietní pomazánka na chlebíčky.


3.158x
45 min

Postup přípravy

Cibule očistíme a nasekáme najemno. Celer očistíme a nastrouháme. Maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky.

Ve větší pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme drůbeží maso a celer a zprudka vše restujeme. Pak oheň ztlumíme a lehce maso podusíme.

Měkké maso necháme vychladnout. Spolu s okurkami maso umeleme do misky. Případně můžeme rozmixovat.

Umletý základ smícháme s hořčicí, majonézou, worcesterskou omáčkou a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku necháme vychladit.

Podáváme na topince nebo na plátcích bílé veky.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží pomazánka

Zpět na recept