Drůbeží maso se šťávou

Jednoduchý a rychlý recept z kuřecího masa.


3.041x
60 min

Postup přípravy

Kuře si důkladně omyjeme a naporcujeme.

Cibuli si oloupeme, nakrajíme nahrubo a osmažíme dozlatova na rozpaleném oleji.
K osmažené cibulce přidáme drůbeží maso, osmahneme, posolíme, okmínujeme, opepříme a po povrchu posypeme mletou paprikou, podlijeme trochou vody.

Chvilku podusíme a kontrolujeme, zda je vody dostatek.

Po 25 minutách vkládáme na každý kousek masa čtvrt lžičky másla.

Přikryjeme poklicí a dále dusíme doměkka.

K hotovému drůbežímu masu podaváme šťouchané brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží maso se šťávou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena