Drůbeží maso se šťávou

Jednoduchý a rychlý recept z kuřecího masa.


3.041x
60 min

Postup přípravy

Kuře si důkladně omyjeme a naporcujeme.

Cibuli si oloupeme, nakrajíme nahrubo a osmažíme dozlatova na rozpaleném oleji.
K osmažené cibulce přidáme drůbeží maso, osmahneme, posolíme, okmínujeme, opepříme a po povrchu posypeme mletou paprikou, podlijeme trochou vody.

Chvilku podusíme a kontrolujeme, zda je vody dostatek.

Po 25 minutách vkládáme na každý kousek masa čtvrt lžičky másla.

Přikryjeme poklicí a dále dusíme doměkka.

K hotovému drůbežímu masu podaváme šťouchané brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží maso se šťávou

Zpět na recept