Drůbeží maso na medu

Rychlý pokrm z drůbežího masa zapékaný v troubě.


3.815x
35 min

Postup přípravy

Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší medailonky nebo na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm lehce opečeme.

Troubu předehřejeme na 200 °C.

Sójovou omáčku, med, vegetu, vývar a víno vymícháme na zálivku.

Opečené maso i s výpekem přendáme do zapékací misky, přelijeme částí zálivky a dáme zapéct. Během pečení přeléváme zbytkem marinády.

Drůbeží maso na medu můžeme podávat pouze s tmavým pečivem, ale vhodnou přílohou je i rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží maso na medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.