Drůbeží maso na medu

Rychlý pokrm z drůbežího masa zapékaný v troubě.


3.815x
35 min

Postup přípravy

Drůbeží maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší medailonky nebo na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm lehce opečeme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Sójovou omáčku, med, vegetu, vývar a víno vymícháme na zálivku. Opečené maso i s výpekem přendáme do zapékací misky, přelijeme částí zálivky a dáme zapéct. Během pečení přeléváme zbytkem marinády. Drůbeží maso na medu můžeme podávat pouze s tmavým pečivem, ale vhodnou přílohou je i rýže.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží maso na medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena